Cft Courant 2 400

Comfort & Rendement Courant overtreft vorige editie!

De tweede editie van de Comfort & Rendement Courant die uitgebracht wordt door ComforTrend kent een nog grotere oplage dan de editie ervoor. Het 32 pagina’s tellend magazine, dat voor de ComforTrend installateurs gratis gedrukt en verspreid wordt, komt dit jaar in een oplage van maar liefst 500.000 exemplaren. “Na het succes van vorig jaar betekent deze groei, van maar liefst 100.000 exemplaren, nog meer aandacht en dus meer omzet voor de installateurs en leveranciers” Aldus Norbert Leerkes van ComforTrend.

De leveranciers hebben ervoor gezorgd dat de 28 binnenpagina’s zijn gevuld met interessante, innovatieve producten en het laatste nieuws op het gebied van energie besparing. De ComforTrend installateurs hebben ieder een eigen gepersonaliseerde omslag van het bewaarexemplaar. De tweede editie van de courant wordt in week 44 huis-aan-huis verspreid en komt naar verwachting bij ruim 700.000 consumenten onder de aandacht. Norbert Leerkes: “Dit doet veel voor de naamsbekendheid in de regio van de installateur”.

Door het succes van de eerste editie was het idee voor een tweede editie snel gemaakt. De achterliggende gedachte is installateurs en leveranciers de gewenste aandacht en dus meer omzet geven en dat wordt hiermee gerealiseerd. Het uitbrengen van deze Courant draagt bij aan een positief resultaat voor alle partijen.

Naast de verspreiding van de 500.000 kranten, is deze ook terug te vinden op de websites van de ComforTrend installateurs. Zo kunnen consumenten ook digitaal door de Comfort & Rendement Courant bladeren.

Bekijk hieronder een voorbeeld van de digitale Courant van Bijlstra Installaties