ComforTrend. Jouw landelijke netwerk.

Ons kantoor is gevestigd in Joure. Maar je vindt ons eigenlijk overal. Jouw collega-leden van ComforTrend – allemaal E- en W-installatiebedrijven – bevinden zich door heel Nederland. Het zijn er maar liefst 45, en dat aantal groeit. Een waardevol netwerk.

Samen zijn we sterker.
En dat merk je. Eén van de grote voordelen van ComforTrend is het schaalvoordeel bij inkoop. Onze scherpe prijsafspraken zie je direct terug in je winstmarges. Meer omzet, meer werk – alleen daar zou je het al voor doen.

ComforTrend is vernieuwend.
Verkoop is vaak een ondergeschoven kindje bij installateurs. Logisch, want hun focus ligt op installeren. Ook daarom is ComforTrend een slimme keuze. Met onze achtergrond in zowel de installatiebranche als de marketing hebben wij alle middelen in huis om onze leden te helpen zich te onderscheiden in de markt.

En die middelen blijven we ontwikkelen. Een voorbeeldje? Wat dacht je van een eigen, geïndividualiseerde bedrijfs-app? Compleet uitgevoerd in jouw huisstijl, met servicevideo’s en bedrijfsinformatie? Bij de app hoort een servicekaart met afbeeldingen waarmee je klanten kunnen doorlinken naar servicevideo’s of een bedrijfsfilm. Ook kun je de app uitbreiden met bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie en commercials.
De app is te downloaden via de App Store. Een professioneel, digitaal visitekaartje. Een unieke service, die je omzet gaat vergroten. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Weten hoe het werkt? Download de ComforTrend Promotie-app in de Appstore!

ComforTrend. Wij helpen je graag

Contact:

Uw naam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer

Postcode

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht