ComforTrend. De voordelen op een rij.

Ben jij een installateur met ambitie? Dan kun je niet om ComforTrend heen. We vatten je voordelen graag nog even voor je samen.

  • KENNISDELING Je blijft volledig zelfstandig, maar profiteert volop mee van de kennis en expertise van tientallen collega’s.
  • MEER WINST Door het schaalvoordeel kan ComforTrend je scherpe inkoopvoorwaarden bieden. Zoals: groothandelsbonus en conditievoordeel bij de ComforTrend voorkeursgroothandels en cv-ketelbonus en omzetbonus bij overige kernfabrikanten.
  • NETWERKKANSEN Je hebt toegang tot de periodieke installateursbijeenkomsten en de jaarlijkse leveranciers-/netwerkdag.
  • PROMOTIE EN MARKETING Wij ontwerpen jouw flyers, brochures en advertenties helemaal gratis. Ook kun je ons inschakelen voor de ontwikkeling van je huisstijl. Maar er is meer. Elk jaar brengt ComforTrend de producten en diensten van haar leveranciers op een bijzondere manier onder de aandacht. In zowel april als oktober wordt de Duurzaamheids Special in een oplage van bijna 1.000.000 exemplaren, huis-aan-huis verspreid. In deze special komen diverse thema’s naar voren, welke de consument prikkelen om meer informatie op te gaan zoeken via de Installateurs Apps.
  • SLIMME, OMZETVERHOGENDE DIGITALE TOOLS Last but not least: tegen bescheiden, additionele kosten ontwikkelen wij voor jou een ComforTrend website en een ComforTrend app waarmee je makkelijker gaat verkopen.

ComforTrend. De slimme keuze.