De ComforTrend bedrijfs-app. Uniek!

Een nog professionelere uitstraling, meer verkopen en dus meer rendement. Je eigen bedrijfs-app zorgt ervoor. Het is onze nieuwste dienst, die we nog dit jaar voor al onze leden uitrollen. Volledig geindividualiseerd en uitgevoerd in de huisstijl van elk bedrijf. Een unieke gadget en nog niet eerder vertoond in de installatiebranche. Mis ‘m niet!

Interactief
De app maakt gebruik van de modernste technologieën op het gebied van augmented reality. Hoe het werkt? Via de app voeg je een interactieve informatielaag toe aan print. Je scant een afbeelding met je telefoon of tablet en de app linkt je door naar een video of website.

Eindeloze mogelijkheden
De toepassing is breed en richt zich met name op je klant. Is het tijd om de ketel bij te vullen? De klant hoeft maar een pictogram op een sticker op z’n ketel te scannen en er verschijnt een duidelijke instructiefilm. Is er een kleine storing? Even scannen en er komen tips in beeld. De app is ook een moderne manier om je klant nader te laten kennismaken met je bedrijf. Introductievideo’s, commercialsde mogelijkheden zijn eindeloos. Zo til je je service naar een ongekend niveau!

Voorbeeld bedrijfsfilm

Zo werkt de Servicekaart