ComforTrend verwelkomt 2 nieuwe installateurs

ComforTrend mag in september en oktober 2 nieuwe installateurs verwelkomen: Installatietechniek Kip uit Oldenzaal en VETIM uit Zaandam.

In deze periode van te weinig personeel, is het lastig de tijd te vinden om je bedrijf te profileren. Om die reden kiezen zowel Installatietechniek Kip als VETIM voor ComforTrend. Door slimme en unieke verkooptools helpt ComforTrend met het onder de aandacht blijven bij huidige klanten en het bekend worden bij nieuwe klanten.

Zo biedt ComforTrend een eigen, geïndividualiseerde bedrijfs-app compleet uitgevoerd in huisstijl, met servicevideo’s en bedrijfsinformatie. Bij de app hoort een servicekaart met afbeeldingen waarmee klanten kunnen doorlinken naar servicevideo’s of een bedrijfsfilm. Een professioneel, digitaal visitekaartje, waardoor klanten bedrijfsinformatie letterlijk in hun broekzak hebben! Ook kunnen monteurs uitleg over bepaalde producten overlaten aan slimme “alles over” video’s.

Kip is dé samenwerkende installatiespecialist die haar klanten blijvend ontzorgt met totaaloplossingen voor een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat zodat zij een leven lang plezierig kunnen wonen. Een doel dat alleen gerealiseerd kan worden met een groep van 20 ambitieuze, kundige, betrokken en enthousiaste medewerkers.

VETIM heeft 16 vaste medewerkers en is werkzaam in zowel nieuwbouw als renovatie. Voor een complete verwarmingsinstallatie, maar ook voor boilers, luchtbehandeling, airconditioning en regelinstallaties is men bij VETIM op het juiste adres.