Theun Toering – Directeur / Eigenaar

Begin 2000 ben ik van start gegaan met ComforTrend. De reden was dat ik installateurs terrein zag verliezen in de consumentenmarkt. Energiebedrijven, grote service bedrijven en discounters pakten steeds meer markt, o.a. door een professionele marketing.

 

De installateur is zeker zo vakkundig als deze partijen. Maar de marketing bleef achter, en dus nam de markt voor de installateur af.

Met ComforTrend vullen wij deze leegte op en nemen nog andere taken over, waaronder inkoop.

De ontwikkelingen met internet hebben onze dienstverleningspakket vergroot, internetsites, appjes die installateurs aan hun klanten beschikbaar kunnen stellen, enz.

Momenteel houdt ik mij bezig met innovaties, contacten met de overheid, de bewaking van de financiële situatie en formule van ComforTrend.

Mirella van der Schaaf – Marketing & Communicatie

ComforTrend bundelt de krachten. Dat geeft jou als installateur een enorme boost in je bedrijfsvoering. Ga maar na: via ons koop je stukken voordeliger in, profiteer je van de kennis en expertise van collega’s en mag je gebruik maken van vooruitstrevende verkooptools, zoals een superslimme eigen bedrijfs-app.

Dagelijks houd ik me bezig met commerciële teksten, bedrijfspresentaties, landelijke folderacties, open dagen, congres organisatie, drukwerk, marketingplannen, DTP werkzaamheden, social media en websites. Kortom: het dagelijkse aanspreekpunt voor alle ComforTrend Installateurs!

 

Norbert Leerkes – Algemeen Manager

Als ondernemer kunt u niet alleen met uw vak bezig zijn. U moet ook slim inkopen, nieuwe klanten werven, trends volgen, bestaande klanten binden en nog veel meer! Om die reden is ComforTrend opgericht. ComforTrend is de nieuwe manier voor installateurs om succesvol te ondernemen in deze tijd. 

ComforTrend biedt installatiebedrijven een breed pakket aan voordelen. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie. Zo kunnen we uw website voordelig bouwen of vernieuwen, helpen we u met social media, maken we een pakkende bedrijfsfilm, een bedrijfs-app en nog veel meer. Op die manier nemen we u zorgen uit handen, wordt uw bedrijf beter vindbaar en brengt u uw boodschap krachtiger over. Dit doen we al 15 jaar met veel plezier en naar volle tevredenheid van de aangesloten installateurs. 

Meer dan 50 installatiebedrijven door heel Nederland hebben zich inmiddels bij ComforTrend aangesloten. Zij profiteren niet alleen van veel betere inkoopvoorwaarden en lucratieve bonusregelingen maar komen ook vaak bijeen om kennis te delen en inzichten te delen. 

Bent u benieuwd naar wat ComforTrend voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? Dan reken ik u in een persoonlijk gesprek graag voor hoe ook u kunt profiteren van de kracht van ComforTrend!

Anita Elferink – Financieel medewerker Akke Attema – Financieel medewerker